Bijgewerkt: 1 februari 2023

Open Dag bij SAKB Ateliers op 2 september 2018

Nieuws -> Cultuur

Bron: SAKB Carin De Koning
20-08-2018

Op zondag 2 september 2018 kunnen belangstellenden op Ouderkerkerlaan 15 tussen 12.00 uur en 17.00 uur komen ontdekken wat de Stichting Amstelveense Kunstbelangen  (SAKB) Ateliers te bieden heeft aan cursussen en andere activiteiten in het nieuwe cursusjaar.

De nadruk ligt bij deze Open Dag op het ontdekken. Je kunt het werk dat tijdens cursussen of workshops gemaakt is bekijken en kennismaken met de docenten. Verder zijn er leuke activiteiten, bijvoorbeeld schilderen voor kinderen van 12.00 uur tot 15.00 uur.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Schildersezels in het atelier van SAKB in oktober 2017


Je kunt ook kijken hoe verschillende deelnemers elk een eigen aanpak hebben bij het tekenen van een muzikant. De flamencogitarist Claudio Benito zal als model optreden van 15.30 uur tot 17.00 uur. Iedereen die wil kan zelf uitproberen om hem met zijn instrument op papier te krijgen. Papier en krijt zijn aanwezig. Kinderen mogen ook meedoen!

Tijdens deze Open Dag kun je alles vragen wat je weten wilt over de cursussen en workshops die in september en oktober weer starten. Nieuw bij de cursussen is de cursus linosnede, die gegeven zal worden vanaf begin oktober door Dobrawa Bies, een nieuwe jonge docente die in Polen aan de kunstacademie afgestudeerd is in druktechnieken. Ook met haar kun je tijdens de Open Dag kennismaken. Zie voor meer informatie: www.sakb.nl  Adres: Ouderkerkerlaan 15 1185 AB AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.