Bijgewerkt: 8 december 2021

Open ledenvergadering van de ChristenUnie-Amstelveen in De Bolder

Nieuws -> Politiek

Bron: ChristenUnie-Amstelveen
03-12-2017

De afdeling ChristenUnie-Amstelveen houdt op 12 december 2017 een ledenvergadering in het wijkcentrum De Bolder, Groenhof 40 1186 XE Amstelveen. Het is een open ledenvergadering. Dat betekent, dat niet alleen leden van de afdeling welkom zijn, maar iedereen die zich betrokken voelt bij de ChristenUnie. Iedereen is welkom. De bijeenkomst begint om 19.45 uur.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Bert de Pijper fractievoorzitter van ChristenUnie-Amstelveen tijdens de raadsvergadering op 8 februari 2017


Tijdens de open ledenvergadering zal door de leden het verkiezingsprogramma 'Een hoopvolle toekomst voor Amstelveen' (pdf 52 pagina’s) en de kandidatenlijst voor de gemeenteraads- verkiezingen in 2018 worden vastgesteld. De kandidatenlijst van 18 personen wordt aangevoerd door de huidige voorzitter van de fractie van de ChristenUnie in Amstelveen. Ook zal het bestuur van de afdeling de aanwezigen informeren over het werk van de fractie voor de samenleving in Amstelveen en het werk in de gemeenteraad. Voor de aanwezigen is er gelegenheid tot het stellen van vragen en met elkaar in gesprek gaan over het verkiezingsprogramma.

'De ChristenUnie wil met het verkiezingsprogramma aangeven dat de partij een hoopvolle toekomst voor Amstelveen ziet. De vele actiepunten uit het verkiezingsprogramma geven daar invulling aan. Met een kandidatenlijst met mensen met een hart voor de ChristenUnie en geloof voor de toekomst van Amstelveen, willen we die actiepunten de komende jaren gaan realiseren. De ChristenUnie wil daarmee gaan bouwen aan een Amstelveense samenleving, waarin iedereen meetelt' - aldus Bert de Pijper, lijsttrekker voor de ChristenUnie.

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.