Bijgewerkt: 28 november 2021

Politiek Café met Ton Elias in verband met zorgen over KLM

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
25-02-2015

Naar aanleiding van de diverse recente mediaberichten rondom Air France-KLM, waarbij gevreesd wordt voor de werkgelegenheid van veel werknemers uit Amstelveen en omliggende gemeenten, wanneer de Franse moeder KLM stapsgewijs meer en meer zal inlijven, heeft de VVD Amstelveen haar woordvoerder Luchtvaart uit haar Tweede Kamerfractie, Ton Elias uitgenodigd om hierover in gesprek te gaan met één ieder die deze vrees deelt en zijn mening ten aanzien van het innemen van een standpunt vanuit Den Haag wil laten horen.

Foto Amstelveen
(Bron Wikipedia - 2014)

Ton Elias, (1955) VVD Tweede Kamerlid


Het politiek café zal op maandag 9 maart 2015 om 20:30 uur aanvangen in Brasserie Paardenburg aan de Amstelzijde 55 in Amstelveen. Wij nodigen u bij deze ook graag persoonlijk uit voor deze bijeenkomst.

Iedere inwoner van Amstelveen wordt ook in de gelegenheid gesteld om zijn/haar mening te laten horen in de hoop, dat dit zal leiden tot een zeer kritische houding van ons kabinet richting Air France. Adres: Brasserie Paardenburg Amstelzijde 55. 1184 TZ Amstelveen. Datum: maandag 9 maart 2015. Het politiek café is voor iedereen toegankelijk. Heeft u specifieke vragen rondom het politiek café, dan kunt u contact opnemen met Tom Coumans (Bestuurslid) via tomcoumans@vvd-amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS