Bijgewerkt: 29 februari 2024

Pop-up Het Kunsthuis op Elsenhove

Nieuws -> Cultuur

Bron: Vereniging Amstelland Kunst
05-04-2015


Met trots nodigen wij u uit voor de opening van Het Pop-Up Kunsthuis op Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen. De opening zal op vrijdag 17 april 2015 worden verricht door mevrouw Dorien Mijksenaar, voormalig gemeenteraadslid.

Aansluitend is de opening van de overzichtsexpositie, waarin u werk kunt zien van de deelnemende kunstenaars. Deze kunstenaars ziet u dit jaar terug, in wisselende samenstelling en met een gevarieerd aanbod in diverse disciplines.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Het boerenhuis op Speelboerderij Elsenhove met prachtige bloemen>


Vanaf april tot december 2015 zullen in Het Kunsthuis diverse culturele activiteiten plaatsvinden; kortlopende cursussen voor volwassenen en kinderen, pop-up workshops in het weekend, diverse exposities van beroepskunstenaars. Ook behoren projecten als Kunstmaatwerk tot de mogelijkheden (op aanvraag via info@amstellandkunst.nl )

Speelboerderij Elsenhove – en het omringende natuurgebied Elsenhove – is een volmaakte ambiance voor het “loslaten”, voor het creëren, het buiten zijn. Graag zien wij u op vrijdag 17 april 2015 om 14.30 uur in Het Kunsthuis. Voor meer informatie over het tweemaandelijkse cursus- en expositieoverzicht,  zie www.amstellandkunst.nl. Adres: Speelboerderij Elsenhove, Bankrasweg 1, Amstelveen. Voor openingstijden en routebeschrijving van Speelboerderij Elsenhove: www.elsenhove.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.