Bijgewerkt: 25 juli 2024

Positieve sfeer tijdens FloraHolland Trade Fair 2012

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: FloraHolland
02-11-2012

Aalsmeer - De FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer is dit jaar bezocht door ruim 10.000 bezoekers. Zo’n 700 standhouders toonden hun bedrijf en product. Er heerste een positieve sfeer bij zowel standhouders als bezoekers tijdens deze internationale handelsbeurs, waarbij het leggen van contacten, het opdoen van inspiratie en het voorbereiden van orders centraal stonden.

'The Village; Consumer Intelligence & Inspiration Centre' vormde het hart van de beurs. FloraHolland liet hier samen met Bloemenbureau Holland zien, hoe de producten van de kwekers kunnen worden doorvertaald naar verschillende consumentengroepen en hoe producten via verschillende marktsegmenten het best kunnen worden aangeboden.

Er wordt steeds meer gedacht vanuit de consument. Met goed onderbouwde inzichten over doelgroepen kunnen oplossingen voor winkelvloeren worden bedacht om zo meer verkoop te stimuleren. Vooral de wijze, waarop de verschillende doelgroepen worden benaderd, is door de bezoekers als inspirerend en overtuigend ervaren.

Best Stand Award

Griffioen Mijdrecht (stand 30.7) heeft de Best Stand Award van de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer 2012 gewonnen. Daarbij is gekeken naar styling, boodschap, productgebruik, innovatie, standbemanning, lay out en traffic. Marketingmanager en jurylid Marc Eijsackers van FloraHolland roemde het 'originele verhaal' van Griffioen en de bijbehorende, 'gedurfde' filosofie You order, we serve.

FloraHolland Trade Fair 2013

De volgende internationale handelsbeurs is de FloraHolland Trade Fair Naaldwijk, die van 13 tot en met 15 maart 2013 plaatsvindt. Inschrijven voor de beurs in Naaldwijk is mogelijk via de website van FloraHolland.

International Horti Fair en FloraHolland Trade Fair Aalsmeer gaan volgend jaar samen verder in een nieuwe beurscombinatie, elk met behoud van een sterk eigen profiel. Met ingang van 2013 vindt de bezoeker de beurzen gelijktijdig én onder één dak bij FloraHolland in Aalsmeer. De beurzen vinden plaats in de week van 4 tot en met 8 november.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.