Bijgewerkt: 3 december 2021

Praat met de Raad in Keizer Karelpark op 6 april 2017

Nieuws -> Politiek

Bron: BBA
29-03-2017

Onder de titel Praat met de Raad organiseert Burgerbelangen Amstelveen (BBA) een werkbezoek van de gemeenteraad aan de Keizer Karelparkbuurt op donderdag 6 april 2017. Er worden dan aan het einde van die dag twee bijeenkomsten gehouden: één voor de ondernemers uit die buurt en één voor de bewoners. De bijeenkomst voor ondernemers is van 18.00 uur tot 19.30 uur in de lunchroom Italy aan de Van der Hooplaan 231 A. De bijeenkomst voor de bewoners van de buurt is van 19.30 uur tot 21.30 uur in het Rode Kruis gebouw, Van der Leeklaan 3.



Op beide bijeenkomsten zijn raadsleden van alle fracties aanwezig. Zij willen graag van de ondernemers en bewoners horen hoe zij denken over hun werk- en leefomgeving, over de orde, veiligheid en overlast in hun buurt, over de groenvoorzieningen, afval en andere openbare ruimten. Bovendien wil men weten, of er ideeën en suggesties zijn die de wijk, waar mogelijk kunnen verbeteren. Ook de wijkagent is aanwezig. Hierdoor is er voor de ondernemers en de bewoners een uitgelezen kans om met de politie en de politiek van gedachten te wisselen over wat er zoal in de wijk verbeterd kan worden.

Zoals gezegd is het de bedoeling, dat er raadsleden van alle fracties aanwezig zijn. Om zich op de bijeenkomst voor te bereiden zou het mooi zijn als – indien mogelijk – de bewoners en ondernemers hun ideeën over de leef-, woon- en werkomgeving van tevoren even melden via  raadsgriffie@amstelveen.nl

Wat is Praat met de Raad? Praat met de Raad is een bijeenkomst, waar u informeel en op laagdrempelige wijze met de raadsleden in gesprek kunt gaan. U kunt één-op-één met raadsleden spreken, of in groepjes. U bent zelf vrij om onderwerpen aan te dragen. Het kan ook zijn, dat raadsleden vragen aan u willen stellen.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS