Bijgewerkt: 28 november 2022

Presentatie verkiezingsprogramma en kandidaten ChristenUnie-Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: ChristenUnie-Amstelveen
10-02-2014

De ChristenUnie-Amstelveen presenteert op donderdag 13 februari 2014 om 20.00 uur in het Woon-leefcentrum Middenhof, Willem Dreesweg 155, 1188 KD Amstelveen, het verkiezingsprogramma 'Geloof in Amstelveen'. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Op deze avond zullen ook veel kandidaten die op de lijst van de ChristenUnie voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 staan, aanwezig zijn.

Foto Amstelveen
(Bron CU-Amstelveen - 2014)

Jacqueline Koops, lijsttrekker van de ChristenUnie-Amstelveen


De ChristenUnie heeft voor de locatie Middenhof gekozen omdat de ChristenUnie de Zorg voor ouderen en gehandicapten als eerste speerpunt bij deze verkiezingen heeft. De zorg voor ouderen en gehandicapten is namelijk één van de belangrijkste onderwerpen in de taken die van het Rijk naar de gemeenten toekomen.

Jacqueline Koops en Bert de Pijper zullen een toelichting geven op de belangrijkste punten, waar de ChristenUnie voor staat. Ook is er ruimte om vragen te stellen aan de kandidaten op de lijst en verder met hen kennis te maken.

“Met het verkiezingsprogramma wil de ChristenUnie een politiek programma bieden voor de “gewone” Amstelveners. Ieder mens is belangrijk. Daarom staat de ChristenUnie voor de menselijke maat in de wijze, hoe mensen met elkaar omgaan in de samenleving van onze stad. Dat geldt zeker voor de ouderen en gehandicapten.

De Amstelvener komt tot zijn recht in de relatie met de anderen in zijn omgeving. We hebben een verantwoordelijkheid voor en met elkaar. En de overheid moet het nemen van die verantwoordelijkheid mogelijk maken. We hebben daarom geloof voor onze samenleving, we hebben geloof voor Amstelveen!,” aldus Jacqueline Koops, lijsttrekker voor de ChristenUnie. Download het verkiezingsprogramma van ChristenUnie-Amstelveen: Geloof in Amstelveen (pdf 33 pagina’s)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.