Bijgewerkt: 6 december 2021

PvdA-Amstelveen presenteerde haar verkiezingsprogramma en de kandidaten in P60

Nieuws -> Politiek

Bron: PvdA-Amstelveen/Amstelveenweb
15-12-2017

Op donderdagavond 14 december 2017 organiseerde de PvdA-Amstelveen fractie een feest in P60. Tijdens dit feest heeft lijsttrekker Jeroen Brandes zowel het verkiezingsprogramma als de kandidatenlijst van PvdA gepresenteerd. Ad Verkleij bestuurslid begeleidde de avond. In het voorwoord van het verkiezingsprogramma van de partij schreef lijsttrekker Jeroen Brandes:

'Beste partijgenoten, beste Amstelveners,

Met heel veel plezier en trots schrijf ik nu voor de tweede keer het voorwoord bij het verkiezingsprogramma van de PvdA Amstelveen! Het bestuur en de kandidaatstellingscommissie hebben mij weer voorgedragen als lijsttrekker. De PvdA-leden in de afdelingsvergadering hebben mij opnieuw het vertrouwen gegeven. Dat vervult mij met trots. Het bevestigt, dat we hard gewerkt hebben. Samen; bestuur, wethouder, fractie, vrijwilligers hebben we veel bereikt. Samen hebben we nog veel te doen! Kortom: we gaan "samen verder" .

Samen verder bij het maken van de juiste keuzes voor Amstelveen; met bestuurlijke verantwoordelijkheid. Samen verder werken aan de toekomst voor onze jeugd, samen verder werken aan eerlijk werk voor iedereen en samen verder werken aan de ontwikkeling van onze wijken. Samen verder werken om iedereen mee te laten doen: in de wijken, op de scholen, bij de verenigingen. Samen verder voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf, ZZP'ers en internationale bedrijven.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Ad Verkleij bestuurslid van PvdA-Amstelveen verwelkomt alle aanwezigen in P60


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

De bijeenkomst wordt muzikaal begeleid door een jazzband


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Suzanne Piet fractie-assistent van PvdA-Amstelveen presenteert het programma van de avond. Zij is masterstudent Political Science aan de VU met als specialisatie 'Politics & Policy' en ze woont op de studentencampus Uilenstede


Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Jeroen Brandes lijsttrekker van PvdA-Amstelveen vertelt over de doelen van zijn partij: 'Er is weer financiƫle ruimte om duurzaam te investeren in de gemeenschap en in de stad. Dat is noodzakelijk om Amstelveen bewoonbaar, bereikbaar en leefbaar te houden voor iedereen. Om nieuwe initiatieven op het gebied van een duurzaam leefklimaat en het vestigingsklimaat voor bedrijven en ondernemingen op peil te houden'


Samen verder, zodat iedereen kan wonen, werken en recreëren en, als dat nodig is, de steun ontvangen die hij/zij nodig heeft in Amstelveen. Duurzaamheid, digitalisering en milieu zullen niet vergeten worden. Hoe? En wat we gaan doen? Dat leest u hier in ons verkiezingsprogramma (pdf 21 pagina’s). De tijden veranderen snel. Er zullen de komende vier jaar nog veel uitdagingen op ons pad komen. Met een stevige kandidatenlijst, een daadkrachtig bestuur en met een toegenomen vertrouwen ga ik graag samen verder. Samen verder met u. Verder, samen voor Amstelveen!

Jeroen Brandes'

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Op donderdagavond 14 december 2017 organiseerde de PvdA-Amstelveen fractie een feest in P60. Tijdens dit feest heeft lijsttrekker Jeroen Brandes zowel het verkiezingsprogramma als de kandidatenlijst van PvdA gepresenteerd: Vlnr.: Annemiek Schaap, Dick Lood, Esther Veenboer, Arnout van den Bosch, Jeroen Brandes, Henk Bleekemolen, Suzanne Piet, Guido Dennenbroek en Peter Veldman op het podium van P60De kandidatenlijst van PvdA-Amstelveen: 1. Jeroen Brandes, 2. Esther Veenboer, 3. Arnout van den Bosch, 4. Suzanne Piet, 5. Guido Dennenbroek, 6. Henk Bleekemolen, 7. Dick Loos, 8. Annemiek Schaap, 9. Peter Veldman, 10. Hans Steenvoorden, 11. Ad Verkleij, 12. Marga Drewes, 13. Dolf Veenboer, 14. Wim Beckers, 15. Dick van Houten, 16. Michel Waterman, 17. Maaike Lursen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.