Bijgewerkt: 5 december 2022

PvdA op 4 februari in Groenelaan

Nieuws -> Politiek

Bron: PvdA Amstelveen
02-02-2010

De PvdA Amstelveen is donderdagavond 4 februari 2010 in de wijk Groenelaan. Leden van de PvdA-afdeling Amstelveen gaan langs de deuren om van de inwoners van de wijk zelf te horen wat er goed gaat in de Groenelaan, maar ook wat er beter kan.

Het bezoek aan Groenelaan is een onderdeel van de landelijke campagne “Iedereen telt mee”. In heel Nederland zoekt de PvdA de kiezers de komende weken thuis op. Ook in Amstelveen staat een aantal bezoeken aan wijken gepland.

“In moeilijke economische tijden moeten we kiezen en wij kiezen dan sociaal”, zegt PvdA-kandidaat voor de gemeenteraad Jeroen Brandes, die het zogenoemde canvassen in Amstelveen organiseert. “Betaalbare woningen, mantelzorg en voldoende activiteiten voor de jeugd zijn onze speerpunten. Maar wat we donderdag zullen vragen is wat de inwoners van Groenelaan zelf graag in hun buurt zien gebeuren. Dat is wat wij van de mensen willen weten.”

De antwoorden zullen worden verzameld, en de PvdA Amstelveen zal nog voor de verkiezingen van 3 maart 2010 aan de inwoners van de wijk laten weten wat de partij daarmee doet, aldus Brandes.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.