Bijgewerkt: 3 december 2021

PvdA op de politieke markt

Nieuws -> Politiek

Bron: PvdA-Amstelveen
24-02-2010

Na de val van het kabinet heeft politiek weer de volle aandacht gekregen. De verwachting is dan ook gerechtvaardigd dat er een hoge opkomst voor de gemeenteraadsverkiezingen zal zijn. En dat veel kiezers pas in het stemhokje hun definitieve keus zullen maken. Waarbij de laatste positieve ervaringen van grote invloed zullen zijn.

Dat laatste duwtje gaan we aanstaande vrijdag tussen 10 uur en 16 uur op het Stadsplein aan het winkelende publiek te geven. Door aanwezig te zijn, pamfletten uit te delen en - in het verlengde van onze huis-aan-huis campagne - aan onze stadsgenoten te vragen wat de PvdA voor ze zou kunnen gaan verbeteren in de komende 4 jaar.

We hebben aanstaande vrijdag 26 februari 2010 veel sympathisanten nodig in het Stadshart die met elkaar op een vrolijke manier het positieve gevoel van de PvdA uitdragen. Onze wethouders, onze zittende gemeenteraadsleden en onze kandidaat raadsleden zijn er. Maar we hebben nog veel vrijwilligers nodig.

Kom een handje en een woordje helpen, al is het maar voor een uurtje. Alle hulp is welkom. En met het resultaat wordt u de komende 4 jaar geconfronteerd. Meldt u aan door u op te geven bij Wijnand Stoeckart (familie@stoeckart.nl ) met vermelding van de tijd die u beschikbaar hebt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS