Bijgewerkt: 13 augustus 2022

PvdA trapt af voor verkiezingen

Nieuws -> Politiek

Bron: PvdA-Amstelveen
18-01-2010

De Partij van de Arbeid is de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op zaterdag 16 januari 2010 begonnen met een partijtje straatvoetbal. PvdA-leider Wouter Bos hield op het Sumatraplantsoen in Amsterdam-Oost een campagnespeech en trapte letterlijk af. PvdA-lijsttrekker in Amstelveen Remco Pols excelleerde in de voorhoede.

Tweede Kamervoorzitter Gerdi Verbeet leidde de wedstrijd tussen twee teams van lokale lijsttrekkers, bewindslieden en Tweede Kamerleden. PvdA-lijstrekker in Amstelveen Remco Pols maakte deel uit van het team van onder meer Wouter Bos, staatssecretaris Frank Heemskerk en zijn collega-lijstrekker in Haarlemmermeer Jeroen Nobel. Ze verloren met 3-2 van een team onder aanvoering van Tweede Kamerlid Diederik Samsom.

Bos Amstelveen
(Foto PvdA-Amstelveen - 2010)

Vlnr.: Remco Pols en Wouter Bos, na afloop van het partijtje straatvoetbal


Wouter Bos, na afloop: “Remco toonde weer zijn enorme inzet, op links maar ook op rechts. Jammer dat hij die voorzet vlak voor tijd net miste. Maar op 3 maart gaat Remco zeker scoren!” Meer interessante zaken vindt u op de website www.amstelveen.pvda.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.