Bijgewerkt: 25 juni 2024

Remco Pols voert campagne in Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: PvdA-Amstelveen
03-09-2012

De PvdA-Amstelveen was zaterdag 1 september 2012 in het Keizer Karelpark. Amstelveense leden van de partij gingen de deuren langs om de bewoners een roos aan te bieden en vragen stellen over hun buurt. En natuurlijk om over de verkiezingen van 12 september te praten.

De Amstelveners waren niet alleen, in heel Nederland gingen meer dan tweeduizend PvdA-ers de straat op. Nederland nu socialer en eerlijker . Onder hen was ook oud-wethouder Remco Pols, op de foto in gesprek met een bewoonster van de Essenlaan.

pols Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com collectie - 2011)

Remco Pols in de raadzaal in 2011


Pols staat op de kieslijst voor de Tweede Kamer als regionale lijstduwer voor de kieskring Haarlem. Hij roept de kiezers in Amstelveen op om op de PvdA te stemmen. "De PvdA kiest voor groei, voor banen, maar ook en tegelijk voor eerlijk delen. Dat is het beste recept om uit de crisis te komen."

Pols constateert, dat steeds meer mensen daarvan overtuigd raken. "We doen het steeds beter in de peilingen, maar de enige, echte peiling is natuurlijk volgende week woensdag 12 september."

Aanstaande vrijdag staat de PvdA , en ook Remco Pols op de markt in het Stadshart, zaterdagmiddag gaat de PvdA in Middenhoven de deuren langs. Vanaf 12 uur zal de Campagnebus bij de Meent aan de Orion staan. Iedereen is welkom om te ondersteunen, langs te komen voor informatie of om een praatje te komen maken!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.