Bijgewerkt: 8 december 2023

Rode Zaterdag in Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: PvdA-Amstelveen
23-02-2010

Zaterdag 27 februari 2010 is Rode Zaterdag. In heel Nederland gaat de PvdA de laatste zaterdag voor de gemeenteraadsverkiezingen de straat op. In Amstelveen trekt de PvdA met een Rode Bus de winkelcentra langs. ‘s Middags is de partij in de wijk Keizer Karelpark. Tweede Kamerlid Diederik Samson zal de lokale PvdA’ers ondersteunen.

De Rode Bus doet de winkelcentra van Middenhoven, Westwijk, Stadshart, Kostverlorenhof en Groenelaan aan.

Tijdschema:

Middenhoven             11.30 uur

Westwijk                    12.15 uur

Stadshart                    13.00 uur

Kostverlorenhof         13.45 uur

Groenelaan                 14.30 uur

’s Middags gaat de PvdA  langs de deuren in de wijk Keizer Karelpark om van de inwoners van de wijk zelf te horen wat er goed gaat in de wijk, maar ook wat er beter kan. Die actie begint in de Acacialaan, om 15.15 uur.

Het bezoek aan Keizer Karelpark is een onderdeel van de landelijke campagne “Iedereen telt mee”. In heel Nederland zoekt de PvdA de kiezers deze weken thuis op. In Amstelveen was de PvdA eerder in de wijken Groenelaan en Middenhoven. Donderdag 25 februari is de PvdA in dat verband ook nog in de wijk Bankras.

De opmerkingen van de inwoners van de verschillende wijken die in het kader van de campagne “Iedereen telt mee” worden verzameld. De PvdA-Amstelveen zal nog voor de verkiezingen van 3 maart aan de inwoners laten weten wat de partij daarmee doet.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.