Bijgewerkt: 28 november 2021

SP-Amstelveen is benieuwd naar gemeentelijke re-integratietrajecten

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
17-05-2015

Amstelveen telt momenteel een kleine duizend werkzoekenden. Het valt in deze tijd niet mee om een nieuwe werkkring te vinden. Daarom wordt aan mensen met een uitkering van de gemeente een re-integratie traject aangeboden. In de nieuwe verordening worden zaken met betrekking tot onder meer (bij)scholing, werkstages en proefplaatsingen geregeld.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Marina Casadei, raadslid van SP-Amstelveen


De SP-Amstelveen hoort heel graag van cliënten, wat hun ervaringen zijn met bovengenoemde instrumenten. Heeft u bijvoorbeeld dankzij een cursus een nieuwe baan gevonden? Of is u na een proefplaatsing bij een bedrijf een contract aangeboden? Wat heeft u zelf ondernomen om weer aan het werk te komen? Dit soort zaken vinden wij interessant om van u te horen. Maar ook verhalen van cliënten die nog niet zijn teruggekeerd op de arbeidsmarkt zijn welkom. Als u uw verhaal liever anoniem kwijt wilt, dan zullen wij dat uiteraard respecteren.

Op 20 mei 2015 wordt de nieuwe re-integratieverordening besproken in de commissievergadering van Burgers en Samenleving. Op woensdag 3 juni 2015 wordt een besluit hierover genomen in de raadsvergadering. U kunt uw reactie sturen naar: amstelveen@sp.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS