Bijgewerkt: 25 juni 2024

SP-Amstelveen presenteert concept-kandidatenlijst van verkiezingen 2018

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
07-11-2017

Op woensdag 15 november 2017 houdt de SP-Amstelveen zijn ledenvergadering. Op deze vergadering wordt de kandidatenlijst vastgesteld. Al eerder maakte de SP de beoogd lijsttrekker, Patrick Adriaans, bekend. Nu volgt bekendmaking van de hele lijst.

De top 5 bestaat uit: Lijsttrekker, huidig fractievoorzitter Patrick Adriaans, activiteitenbegeleider bij Nieuw Amstelrade en actief vakbondslid. Nummer 2 Marina Casadei, vrijwilligerscoördinator bij Humanitas en huidig raadslid. Op 3 Nazir Husseini werkzaam bij Rijkswaterstaat en momenteel burgerraadslid. Op 4 voormalig fractievoorzitter en huidig raadslid Joep van Erp, werkzaam als werkvoorbereider bij een reïntegratiebedrijf, de top 5 wordt afgesloten door Wil Roode, actief in de Vrijwilligersraad Minima Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Joep van Erp en Patrick Adriaans van de SP-Amstelveen fractie tijdens de gemeenteraadsvergadering op 27 september 2017 in de raadzaal


Daarnaast zijn er drie lijstduwers, Adri Glastra van Loon vrijwilliger bij het Odensehuis op 23, voormalig burgerraadslid en motor achter de Voedselbank Amstelveen Grea Twint op 24 en het Amstelveense 1e kamerlid Henk Overbeek op 25. De rest van de lijst bestaat uit: 6. Jan Wolters, 7. Marco Lucas, 8. Frank Bikker, 9. Gerda Polman, 10. Kirstin Lackert, 11. Michel Duyx, 12. Margo Appels, 13. Arno Jacobs, 14. Daniëlle Lucas, 15. Dick Kolkman, 16. Jan Demming, 17. Monique Strous, 18. Jan Baks, 19. Claudia Nduwayo, 20. Nazifa Sakha, 21. Yildiz Kurt, 22. Helen Oltmans.

Patrick Adriaans: 'We hebben een mooie lijst samengesteld met ervaring en gemotiveerde nieuwe mensen in de top en een mooie brede afspiegeling van onze leden geduwd door drie kanjers. Ik ben trots op deze lijst en zie de verkiezingen met vertrouwen tegemoet!' Ook wordt op de ledenvergadering van 15 november het verkiezingsprogramma vastgesteld, dat daarna gepubliceerd zal worden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.