Bijgewerkt: 15 juni 2024

SP-Amstelveen vol de laatste week van de campagne in!

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
03-09-2012

Vorige week was 2e kamerlid Paulus Jansen op onze uitnodiging in de Operabuurt, waar de SP Amstelveen het afgelopen jaar al meerdere malen geweest is, om met eigen ogen de leegstandsproblematiek te aanschouwen. Verder bezocht Tweede Kamerlid Sadet Karabulut de Voedselbank, en was de SP op de weekmarkt te vinden.

Nu gaat de SP Amstelveen de laatste week van de campagne verder met het actief opzoeken van de mensen, met onze boodschap hoe komen we sociaal uit de crisis!

adriaans Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com collectie - 2011)

Patrick Adriaans, raadslid van SP-Amstelveen


Dat doen we niet alleen in Amstelveen, maar ook in de nabije regio. Zo zullen we aanwezig zijn op de verkiezingsmarkten in Uithoorn en de weekmarkt in Aalsmeer.

Daarnaast zijn we ook bij een voor de regio uitermate belangrijke en interessant avond over Schiphol in het christelijk Lyceum in Buitenveldert. Met daarin aandacht voor de toegenomen geluidsoverlast en het zich niet houden aan afspraken door de betrokken partijen. Politieke woordvoerders 2e kamer zijn daar aanwezig en onze regionale expert Laurens Ivens, fractievoorzitter SP Amsterdam.

Uiteraard zijn we ook in Amstelveen zelf bezig, traditiegetrouw staan we de vrijdag voor de verkiezingen op de markt in het Stadshart, dit keer hebben we live muziek meegenomen. En zijn we op 8 september 2012 bij de Groenhof te vinden.

De activiteiten op een rijtje:

5 sept:             ROOD aanwezig bij debat Uilenstede

5 sept:             Debat over Schiphol met Laurens Ivens vanaf 19.30u

 in het Christelijk Lyceum aan de Cuserstraat in Buitenveldert.

7 sept:             Weekmarkt Amstelveen met live muziek(muziek van 11.00-13.00uur)

7 en 8 sept:     Verkiezingsmarkten Uithoorn

8 sept:             Winkelcentrum Groenhof, Amstelveen

11 sept:           Weekmarkt Aalsmeer

Op 12 september kijkt SP afdeling Amstelveen de verkiezingsuitslag in De Meent (vanaf 20.30)Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.