Bijgewerkt: 25 juli 2024

SP in actie 'Kinderen van de rekening'

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
20-11-2012

In een rijk land als Nederland leven tienduizenden kinderen (367.000) in armoede. Heel concreet betekent, dat, dat ze niet iedere dag een gezonde maaltijd kunnen eten. Niet altijd naar verjaardagsfeestjes kunnen.

Of zelf hun verjaardag niet kunnen vieren met vriendjes en vriendinnetjes. Maar ook, dat ze niet mee kunnen doen met sporten, uitstapjes, of culturele activiteiten kunnen ondernemen. Toch hele belangrijke dingen voor de ontwikkeling van kinderen.

sp Amstelveen
(Bron SP - 2012)Ook in Amstelveen leven kinderen in armoede. Met de actie 'Kinderen van de rekening' roept de SP het gemeentebestuur op zich in te zetten voor bestrijding van armoede onder kinderen. Om deze actie kracht bij te zetten, verzamelt de SP zoveel mogelijk kinderschoenen. Op vrijdag 23 november 2012 kunnen de schoentjes worden ingeleverd bij: wijkcentrum De Meent, Orion 3 te Amstelveen, tussen 15:00 en 16:00 uur.

Ook kunt u e-mailen naar amstelveen@sp.nl, waarna wij de schoenen komen ophalen. We zetten de schoentjes op 28 november in het Raadhuis om te laten zien, dat Sinterklaas bij heel wat kinderschoentjes niet langskomt. Let op: de schoenen komen niet meer terug. Alvast bedankt namens de SP Amstelveen!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.