Bijgewerkt: 30 november 2021

SP is op vrijdag 13 maart 2015 op de weekmarkt van Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
09-03-2015

Aanstaande vrijdag 13 maart 2015 staat de SP op de markt van Amstelveen met een kraam. In het kader van de verkiezingen voor de Provinciale Staten kunt u ter plekke informatie krijgen van enkele Amstelveense SP kandidaten en van de nummer drie van de lijst Geert Ritsema. Hij is werkzaam bij Milieudefensie en weet als geen ander, wat ons allemaal nog te wachten staan in de provincie Noord-Holland en hoe de SP daar tegenover staat.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

De weekmarkt op het Stadsplein van Amstelveen


Op 18 maart 2015 is het zo ver en het is nu meer dan ooit belangrijk om te gaan stemmen voor de Provinciale Staten. Dit orgaan kiest dan weer hun vertegenwoordiger in de Eerste Kamer van de Staten Generaal. Alle wetsvoorstellen die de Tweede Kamer maakt moeten ook door de Eerste Kamer worden goedgekeurd. De SP wil ook een sterke vertegenwoordiging in de Eerste Kamer en hoopt dit te bereiken door het inzetten van zwaargewichten.

SP-Amstelveen is er bijzonder trots op, dat oud hoogleraar Internationale Betrekkingen aan de Vrije Universiteit Henk Overbeek een van de kandidaten voor de Eerste Kamer is. Ook hij zal vrijdag aanwezig zijn en geïnteresseerden kunnen met hem van gedachten wisselen over actuele thema’s. De SP staat op de markt van 09.00 tot 15.00 uur. Wie op die dag niet kan komen kan ons de volgende dag vinden bij het winkelcentrum Kostverlorenhof.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS