Bijgewerkt: 16 augustus 2022

SP slaat eerste paal voor nieuwe woningen Carmenlaan

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
29-01-2010

De SP wil, dat het gemeentebestuur van Amstelveen eindelijk zijn belofte nakomt om aan de Carmenlaan de beloofde nieuwe woningen te bouwen. Daarom organiseert de partij op zaterdag 6 februari 2010 een actie op de plek waar de lange flat gestaan heeft.

Begin 2007 zijn ongeveer 100 goedkope huurwoningen gesloopt aan de Carmenlaan. Op deze locatie zouden nieuwe woningen gebouwd worden. Aan de bewoners is beloofd dat zij in deze woningen terug kunnen komen als zij daarvoor belangstelling hebben.

Nu heeft de gemeente opeens plannen om hier een ov-knooppunt aan te leggen. De SP vindt dit ov-knooppunt overbodig en geldverslindend. Verder vindt de partij dat de woningen aan De Parelvisserslaan niet gesloopt mogen worden.

Joep van Erp (lijsttrekker SP): “De nieuwe woningen staan er nog steeds niet en wij vinden het nu de hoogste tijd om een begin te maken met de bouw. Daarom slaan wij op 6 februari om 10.00 uur symbolisch de eerste paal voor de nieuwe woningen aan de Carmenlaan”.

De lijsttrekkers van de andere partijen zijn ook uitgenodigd om, als zij de doelstelling van de SP onderschrijven, namens hun partij een paal te slaan voor de nieuwbouw. De SP nodigt alle inwoners van Amstelveen uit om aanwezig te zijn bij het slaan van de eerste paal.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.