Bijgewerkt: 26 mei 2024

SP wil nieuwe locaties afvalverzameling

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
26-04-2010

De nieuwe verzamelplaatsen voor de vuilnisbakken zijn niet voor iedereen een zegen. De SP-fractie werd een aantal weken geleden door bewoners aan de Ruischenstein in Amstelveen Noord benaderd. Hun probleem was helder.

De afstand naar de verzamelplaats is te ver. Variërend van 110 tot zo´n 150 meter. Veel verder dan de afgesproken 75 meter. Hoewel een  bewoner zelf met  oplossing kwam, reageerde de gemeente niet. Door als één buurt en samen met de SP in actie te komen is de gemeente nu wel overstag gegaan en hebben de bewoners nu een nieuwe verzamelplaats gekregen.

Dit laat maar weer eens zien dat, daar waar individuele burger vaak machteloos tegen over de overheid staat er met de bundeling van krachten meer bereikt kan worden. Geeft de nieuwe manier van huisvuil ophalen bij u ook problemen?

Heeft u ideeën hoe het beter kan? Word uw klacht  niet goed afgehandeld door de gemeente? Laat de SP het weten,zodat wij met uw ideeën en/of klachten aan de slag kunnen. Ook over het gescheiden ophalen van het plastic willen wij graag uw mening horen.

SP fractie

Joep van Erp

e-mail: amstelveen@sp.nl Website: SP AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.