Bijgewerkt: 15 juni 2024

Sax- en bodymusic in Wester-Amstel

Nieuws -> Cultuur

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
23-05-2008

Muziek- en Dansschool Amstelveen organiseert in samenwerking met de Stichting Vrienden van Wester-Amstel  "Jazz in Klassiek" met concerten en workshops voor iedereen op zondag 22 juni 2008 in het park van de buitenplaats.

Muziekschool Amstelveen
(MDS - 2008)

Het logo van de Muziek- en Dansschool Amstelveen


Het traditionele zomerconcert heeft een uitbreiding ondergaan. Door samen te werken met docenten van de Muziek en Dansschool Amstelveen, wordt een uitgebreid programma aangeboden voor alle leeftijden.

Er is voor elk wat wils: een concert door professioneel duo Floor Wittink, saxofoon / Marina Grigorowitsch, piano, workshops voor saxofonisten en een workshop Body Sounds & Clapping waarbij iedereen welkom is. Hier kan publiek, jong én oud, zélf, door gebruik te maken van stem en handen, samen muziek maken. Aanbevolen!

Er is gelegenheid om in het park te picknicken: drank is te koop, zelf eten meenemen.

Locatie: Wester-Amstel, Amsteldijk Noord 55, Amstelveen

Bij slecht weer: Muziek- en Dansschool Amstelveen Stadsplein 99

Informatie over uitwijk i.v.m. eventueel slechte weersverwachting op de zaterdag ervóór (21 juni) vanaf 14:00 uur op telefoon: 06-18122142 (voicemail Amstel Impresariaat).

Wittink-Grigorowitsch Amstelveen
(Foto: Chantal Erhard - 2008)

Het duo Floor Wittink op saxofoon en pianiste Marina Grigorowitsch


Programma

11.00 uur concert "Jazz in Klassiek" met muziek van o.a. George Gershwin, Floor Wittink, saxofoon / Marina Grigorowitsch, piano

12.00 uur Workshop "Body Sounds & Clapping" - toegankelijk voor iedereen als deelnemer of toehoorder (geen muzikale achtergrond nodig).

12.45 uur Workshop Saxofoon (bij te wonen als toehoorder door iedereen)

14.00 uur Presentatie Workshops / concert leerlingen Muziek-& Dansschool Amstelveen

Uitgevoerd wordt de Serenade van Antonín Dvořák in een arrangement voor saxofoons.

Inschrijven workshops (uiterlijk 6 juni 2008)

Een inschrijfformulier is verkrijgbaar aan de balie van Muziek- en Dansschool Amstelveen 020-6471457, mvertregt@muziekschoolamstelveen.nl .

Prijs:

Leden Stichting Vrienden Wester-Amstel € 5,-

Vanaf 12 jaar € 8.-

Gratis voor workshop-deelnemers saxofoon, die zich aangemeld hebben via Muziek- en Dansschool Amstelveen en voor kinderen tot 12 jaarAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.