Bijgewerkt: 28 juni 2022

Snelle behandeling bij orthopeden Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
24-07-2012

Voor snelle behandeling of operatie van problemen aan het steun- en bewegingsapparaat kunnen patiënten terecht bij de orthopedisch chirurgen van Ziekenhuis Amstelland. De vakgroep bestaande uit orthopeden W. J. Kleyn Molekamp, E. P. Meijer, dr. A. C. M. Pijnenburg, is sinds eind 2011 met de komst van dr. J. S. de Vries op volle sterkte.

Daarnaast is vorig jaar Gezondheidscentrum Waterlinie geopend in Uithoorn, waar verschillende specialisten uit Ziekenhuis Amstelland - waaronder de orthopeden - spreekuur houden. Hierdoor is het voor de orthopeden mogelijk meer en vaker patiënten te zien.

kijkoperatie Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Kijkoperatie demonstratie in het Ziekenhuis Amstelland


Op de Polikliniek Orthopedie in Ziekenhuis Amstelland is het mogelijk om binnen één week een afspraak te hebben bij de orthopeed. Voor acute klachten kunnen patiënten nog dezelfde dag terecht, na overleg tussen de huisarts en de orthopeed. De wachttijd voor een MRI en een kijkoperatie aan de knie (artroscopie) bedraagt minder dan één week.

De orthopedisch chirurg behandelt al die aandoeningen die te maken hebben met de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. Voor een eerste afspraak moet u altijd een verwijzing hebben van uw huisarts. Kijk voor meer algemene informatie op www.ziekenhuisamstelland.nl bij ‘Orthopedie’.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.