Bijgewerkt: 28 november 2021

Speciale ledenvergadering van PvdA-Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: PvdA-Amstelveen
11-06-2012

Het bestuur van de PvdA-Amstelveen organiseert een speciale ledenvergadering over de verkiezingen van 12 september 2012. De bijeenkomst is op woensdag 20 juni, van 20.00-22.00 uur in wijkcentrum De Bolder Groenhof 140 in Amstelveen.

Door de val van het kabinet zijn er vervroegde verkiezingen voor de Tweede Kamer. Het partijcongres van de PvdA beslist op zaterdag 30 juni definitief over het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst.

bolder Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Wijkcentrum De Bolder


Op dat partijcongres zullen de afgevaardigden Remco Pols en Harry Vroemen de afdeling Amstelveen representeren. Om hen in staat te stellen, dat zo goed mogelijk te doen organiseert het afdelingsbestuur een speciale ledenvergadering.

Op die bijeenkomst zal het bestuur de inhoud van het concept-verkiezingsprogramma toelichten, discussiepunten eruit halen en die met de Amstelveense leden bespreken. Zo mogelijk zal ook de concept-kandidatenlijst worden toegelicht. Het campagneteam zal de aanpak van de verkiezingscampagne in Amstelveen toelichten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS