Bijgewerkt: 6 december 2021

Speeddaten met de VVD-Amstelveen kandidaten

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
22-01-2018

Nagenoeg alle kandidaten van de Amstelveense VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 is woensdagavond 24 januari aanwezig in de Bajes (Ouderkerkerlaan 2) om in gesprek te gaan met inwoners uit Amstelveen. 

 Aanvankelijk zou op deze avond de bijeenkomst ‘lokaal politiek actief’ plaatsvinden. Deze avond werd georganiseerd door de Amstelveense raadsgriffier en was bedoeld voor inwoners van Amstelveen die interesse hebben in de (lokale) politiek. Helaas bleken er zich onvoldoende Amstelveners te hebben aangemeld waarna de griffie besloten heeft de avond te annuleren. De VVD vindt dit bijzonder jammer, zeker ook voor diegenen die zich reeds hadden aangemeld. Zij heeft derhalve besloten een ‘eigen’ avond te organiseren in de Bajes, gelegen aan de Ouderkerkerlaan 2. Iedereen is welkom!

Kandidaat raadslid Tom Coumans (plek 6 op de kandidatenlijst): 'Politieke partijen kunnen de belangen van inwoners enkel vertegenwoordigen door voortdurend met hen in gesprek te gaan. Wij vinden het ontzettend jammer, dat het initiatief van de griffier geen doorgang zal vinden, maar bieden degenen die deze avond in hun agenda gezet hadden graag een alternatief op slechts een steenworp afstand van het Raadhuis.'

Foto Amstelveen
(Foto Anko Stoffels - 2017)

Vlnr.: Herbert Raat, Kees Noomen, Rob Ellermeijer, Hans Bulsing en Janneke Leegstra van VVD-Amstelveen De bijeenkomst is nu van 19:00 tot 21:00 uur in de Bajes, gelegen aan de Ouderkerkerlaan 2 (ingang Winekitchen at Sea) in Amstelveen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@vvd-amstelveen.nl . De volledige kandidatenlijst voor de VVD Amstelveen ziet er als volgt uit:

Herbert Raat (1), Janneke Leegstra (2), Kees Noomen (3, nu fractievoorzitter), Rob Ellermeijer (4), Hans Bulsing (5), Tom Coumans (6), Paul Feenstra (7), Arjan Gerritsen (8), Bas Zwart (9), Remco Snoek (10), Victor Frequin (11), Benjamin Smalhout (12). Inza Gast (13), Jos Beerepoot (14), Jet Smit (15), Jurgen Sommer (16) en Elena Vermes (17). De lijstduwers zijn Rolf Thung (18), Christa de Kemp (19), Sander Lusink (20) en Walter Vervenne (21).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.