Bijgewerkt: 29 februari 2024

Taartenactie 2023 van VVD-Amstelveen bij dierenwinkel Van Noord

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
20-02-2023

In het kader van de Valentijnsdag taartenactie is Van Noord’s Dierenvoeders door de VVD in het zonnetje gezet. Rondom Valentijnsdag houden VVD-afdelingen in Noord-Holland een jaarlijks terugkerende taartenactie, in Amstelveen met een focus op ondernemingen. Door middel van het uitreiken van een taart spreekt de VVD haar waardering uit voor bijzondere bedrijven met een sterke lokale binding.

Dit keer was het de beurt aan Van Noord’s Dierenvoeders aan de Oude Karselaan 15, een begrip in Amstelveen onder onze vele huisdiereigenaren. De taart werd op het kantoor van de dierenwinkel uitgereikt aan de heren Van Noord junior en senior, door een afvaardiging van VVD-Amstelveen en Noord-Holland.

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2023)

Op kantoor bij Van Noord's Dierenvoeders is de VVD-taart uitgereikt. Van links naar rechts: Adam Elzakalai VVD- wethouder, ondernemer Jan van Noord junior, Janneke Leegstra VVD-gemeenteraadslid, Jan van Noord senior, Nick Roosendaal Provinciale Statenlid VVD, Gerda Bakker Amstelveense VVD- kandidaat Provinciale Staten

'Dit is een welverdiend compliment aan een onderneming die met zo’n lange geschiedenis is uitgegroeid tot een begrip in Amstelveen'- aldus Adam Elzakalai (VVD) wethouder Economische Zaken. Al 50 jaar lang opereert Van Noord vanuit dezelfde locatie, opgericht door Jan van Noord senior die nog steeds actief is voor het bedrijf. Inmiddels is de dagelijkse leiding overgedragen aan zoon Jan van Noord junior. Vooral de vriendelijkheid van de medewerkers en het persoonlijke kundige advies over alles wat met dierenproducten te maken heeft, wordt zeer gewaardeerd door inwoners.

'Op deze wijze willen we ook de aandacht vestigen op ons Amstelveense winkelaanbod. Door geld uit te geven bij een lokale winkelier in plaats van grote webshops zonder binding met Amstelveen, zorgen we er samen voor dat deze mooie ondernemingen en de bijbehorende werkgelegenheid in onze gemeente in stand blijven' – aldus Janneke Leegstra raadslid van VVD-Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.