Bijgewerkt: 25 juli 2024

Tentoonstelling 'Interlokaal' in Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Stephanie Rhode
10-06-2013

Met genoegen nodigen wij u uit voor onze tentoonstelling 'Interlokaal'. Onze monumentale schilderijen en sculpturen kenmerken zich onder meer door rust en stilte. Het is, of de tijd stil staat. Maar achter die ogenschijnlijke rust vindt een hoop beweging plaats. Beweging over alle grenzen heen.

harber Amstelveen
(Bron S. Rhode - 2013)

De uitnodiging van de tentoonstelling


Wij werken beiden op verschillende lokaliteiten in diverse landen, geven nooit op en proberen voortdurend onze eigen grenzen te verleggen. Kom kijken op 'locatie Amstelveen', waar wij u persoonlijk zullen ontvangen. Adres: Van Weerden Poelmanlaan 4, 1185 HB Amstelveen, gratis parkeren op het terrein t: 06 - 23 98 66 99  w: www.pauldikker.nl en www.willemharbers.nl. De tentoonstelling is verlengd t/m 16 juni 2013, alleen op afspraak.


Beeldend kunstenaar Willem Harbers: 'Paul Dikker en ik kijken terug op een mooie tentoonstelling in Amstelveen. Meer dan 250 mensen hebben op de vier openingsdagen onze tentoonstelling bezocht! Iedereen die is geweest, willen wij hartelijk danken.

Wij waren blij met al uw vragen, opmerkingen en de vele complimenten over het professionele niveau van ons werk en de tentoonstelling. Ter herinnering hebben wij een aandenken gemaakt en op You Tube geplaatst, zie http://www.youtube.com/watch?v=XacUu-RVSIY

Vanwege de korte looptijd van de expositie heeft niet iedereen de tentoonstelling kunnen zien. Daarom geven wij u een laatste mogelijkheid om de tentoonstelling alsnog te bekijken. Graag nodig ik u uit voor deze speciale avondbezichtiging, aanstaande vrijdagavond 14 juni 2013 van 20.00 tot 24.00 uur. Adres: van Weerden Poelmanlaan 4, 1185 HB Amstelveen.

Het zou fijn zijn als u mij laat weten, of en met hoeveel personen, u van plan bent te komen. Ik hoop u vrijdagavond te zien.'
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.