Bijgewerkt: 16 oktober 2024

Toon je kunst bij Platform-C Amstelveen!

Nieuws -> Cultuur

Bron: Platform-C Amstelveen
10-10-2024

Platform C, het platform in Amstelveen voor cultuureducatie en cultuurparticipatie, opent de deuren voor kunstenaars en creatievelingen uit de regio Amstelland om kunst te komen exposeren in een 'Kastje vol Geluk'.

Op initiatief van Lenneke Heijjer, medewerker bij Cultuurpunt Aalsmeer, onderdeel van Platform C en tevens beeldend kunstenaar, zijn er 10 vitrinekasten in de beneden hal beschikbaar, waar individuele makers gedurende ongeveer 2 maanden hun kunstwerken kunnen tentoonstellen.

Foto Amstelveen
(Foto Platform-C Amstelveen - 2024)

Vitrinekasten vol met kunstwerken bij Platform-C Amstelveen

Vitrinekasten als podium: Twee maanden expositie voor individuele makers. De vitrinekasten staan klaar om kunstenaars een uniek podium te bieden voor hun creaties. Dit kunnen variërend schilderijen, sculpturen, fotografie en tekeningen zijn. Deelnemers zijn vrij om welke kunstvorm dan ook tentoon te stellen. Als het kan staan en/of hangen is het toegestaan. Platform C verwelkomt diverse vormen van kunst en maakt geen onderscheid tussen professionele en beginnende kunstenaars; iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan dit bijzondere initiatief. Het doel is om een diverse en inclusieve tentoonstelling te realiseren.

Oproep tot alle lokale kunstenaars. Platform C roept alle kunstenaars en makers in de regio Amstelland op om deel te nemen aan deze unieke gelegenheid om hun kunstwerken te presenteren aan een breder publiek. Uniek aan dit initiatief is dat deelnemers niet ervaren hoeven te zijn en het gratis is om je kunst te komen exposeren. Dit zorgt ervoor dat er geen drempels zijn en iedereen de mogelijkheid heeft te exposeren. We kijken vol verwachting uit naar de diverse creaties die de vitrinekasten zullen vullen. Opgeven kan eenvoudig via de volgende [link]



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.