Bijgewerkt: 16 augustus 2022

Tweede Kamerleden van VVD en GroenLinks in Amstelveens debat

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD/GroenLinks
03-03-2014

Op woensdag 12 maart 2014 organiseren GroenLinks-Amstelveen en VVD-Amstelveen een groot politiek debat in Café Uilenstede. De Tweede Kamerleden Jesse Klaver (GroenLinks) en Joost Taverne (VVD) gaan op deze avond in discussie over onderwijs, woningbouw en werk.

Het debat vindt plaats in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen. De avond staat onder leiding van lokale kandidaten voor de gemeenteraad. Tijdens het debat is natuurlijk ook ruimte om met de aanwezige kandidaat raadsleden in gesprek te gaan.

Foto Amstelveen
(Bron VVD-Amstelveen - 2014)

Joost Taverne (VVD) en Jesse Klaver (GroenLinks) gaan debatteren in Amstelveen


Jesse Klaver is woordvoerder onderwijs en financiën van GroenLinks. Met zijn 27 jaar is hij één van de jongste leden van de Tweede Kamer. Joost Taverne is geboren Amstelvener en voor de VVD woordvoerder Staatsrecht in de Tweede Kamer.

Tijdens het debat kruisen de Tweede Kamerleden met elkaar de degens over belangrijke maatschappelijke stellingen: Zijn de bezuinigingen in het onderwijs noodzakelijk? Moeten er meer betaalbare woningen voor starters komen? Kan de overheid meer mensen aan een baan helpen?

De avond vindt plaats in Café Uilenstede. Zaal open 20:00 uur. Aanvang debat 20:30 uur. Amstelveners kunnen vooraf hun vragen insturen via uilenstededebat@gmail.com . Het belooft een spetterende avond te worden. Wij hopen op uw komst!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.