Bijgewerkt: 3 december 2023

Uitbreiding van de golfholes in de Middelpolder is voorlopig van de baan

Nieuws -> Politiek

Bron: Actief voor Amstelveen
03-06-2018

Op 29 april 2018 was er op het Sportpark het Loopveld voor omwonende en betrokkenen een door de gemeente Amsterdam georganiseerde voorlichtingsbijeenkomst omtrent de uitbreiding met 3 golfholes op het sportpark, gelegen in de groene Middelpolder.

Mede naar aanleiding van het bezoek van Actief voor Amstelveen (AVA) samen met Groen Links-Amstelveen als enige politieke partij daar aanwezig, geschrokken van de grote bezorgdheid van de meeste aanwezigen.

Foto Amstelveen
(Foto Marcel Antonisse - 2017)

Michel Becker is een van de oprichters van Actief voor Amstelveen


Door Michel Becker namens AVA in de commissie gestelde vragen aan toenmalig wethouder Bot, heeft de gemeente Amsterdam bij monde van projectleider dhr. Sjors Koole nu bekend gemaakt dat deze géén plan ter besluitvorming zal voorleggen aan het bestuur Groengebied Amstelland. De plannen zijn vooralsnog van de baan. Een mooi resultaat van participatie tussen politiek en inwoners en natuurlijk houden wij als Actief voor Amstelveen de vinger aan de pols en blijven deze ontwikkelingen op de voet volgen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.