Bijgewerkt: 12 augustus 2022

VVD-Amstelveen bedankt de Amstelveense vrijwilligers

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
06-12-2021

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving. In zorg en welzijn maar ook in de sport zorgen velen voor anderen. Vrijwilligers zijn de ruggengraat van veel organisaties. 7 december is de nationale dag van de vrijwilliger. Dat is een mooi moment om hen te bedanken!

Namens de VVD-Amstelveen zijn burgerraadslid Jet Smit en raadslid Victor Frequin op bezoek gegaan bij Middenhof en Odensehuis, twee plekken waar vrijwilligers enorm veel werk verzetten om anderen te helpen. Anderen die dit nodig hebben. Natuurlijk samen met de professionals die onontbeerlijk zijn vooral in zorg en welzijn.

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2021)

Dag van de vrijwilliger 2021, Jet Smit en Victor Frequin bij Ontmoetingsgroep Middenhof met Thea Stomphorst, Ina Hoewert en Mirjam Mol van Participe Amstelland


Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2021)

Dag van de vrijwilliger 2021, Jet Smit en Victor Frequin bij het Odensehuis met Natalia Leviti van Participe Amstelland en vrijwilligers en deelnemers


In Middenhof waren 16 vrijwilligers bijeen en in Odensehuis 22. Ook waren daar de coördinatoren vanuit welzijnsorganisatie Participe Amstelland bij, Natalia Leviti van Odensehuis en Thea Stomphorst van de Ontmoetingsgroepen in Middenhof. Van de lokale VVD kregen zij allemaal een mooie plak chocola. En natuurlijk een warm ‘dank jullie wel’ voor al het werk dat ze voor hun mede Amstelveners doen. De VVD Amstelveen wil hiermee aandacht vragen voor alle vrijwilligers in onze stad en hen allemaal heel hartelijk bedanken voor hun onmisbare werk!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.