Bijgewerkt: 2 december 2021

VVD-Amstelveen benoemde Herbert Raat tot fractievoorzitter

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
23-03-2018

De dag na de gemeenteraadsverkiezingen is de nieuw gekozen VVD Amstelveen fractie bijeengekomen ter voorbereiding op de coalitiebesprekingen. Bijna een kwart van de kiesgerechtigden in Amstelveen, ruim 9.000 kiezers, heeft op de VVD gestemd en daarmee groeit de VVD van 9 naar 10 zetels. De fractie bestaat uit Herbert Raat, Janneke Leegstra, Benjamin Smalhout, Rob Ellermeijer, Kees Noomen, Hans Bulsing, Tom Coumans, Paul Feenstra, Arjan Gerritsen en Bas Zwart.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Fotograaf Anko Stoffels maakt een foto van Janneke Leegstra nummer 2 op de VVD kieslijst, Mark Rutte en Herbert Raat in het Stadshart Amstelveen tijdens de VVD-verkiezingscampagne op 17 maart 2018


De VVD fractie heeft donderdagavond 22 maart 2018 lijsttrekker Herbert Raat unaniem benoemd tot fractievoorzitter. Herbert Raat is sinds april 2010 wethouder en locoburgemeester in Amstelveen. Hij zal de komende weken de onderhandelingen leiden namens de VVD met als doel een nieuwe coalitie te vormen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS