Bijgewerkt: 30 november 2021

VVD-Amstelveen en Ouder-Amstel kreeg oorkonde voor de ledengroei

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
24-11-2019

De VVD Amstelveen/Ouder-Amstel heeft op 23 november 2019 tijdens het partijcongres in Arnhem van het nationale partijbestuur een oorkonde gekregen voor de opmerkelijke ledengroei in Amstelveen en Ouder-Amstel ( bijna 400 leden). Waar tal van politieke partijen kampen met een ledenterugloop is dat bij de VVD in Amstelveen en Ouder-Amstel geenszins aan de orde  en dat is de nationale partijtop niet onopgemerkt gebleven.

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2019)

Christianne van der Wal-Zeggelink voorzitter van VVD Nederland nodigt wethouder Herbert Raat uit naar het podium om de oorkonde in ontvangst te nemen
Wethouder Herbert Raat (VVD Amstelveen) nam de oorkonde zaterdag dankbaar in ontvangst in Hotel Papendal, uit handen van landelijk partijvoorzitter Christianne van der Wal-Zeggelink. Raat laat in een reactie weten dat VVD Amstelveen/Ouder-Amstel bestuursvoorzitter Claudio Mancinelli bijzondere dank is verschuldigd.

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2019)

Willibrord van Beek waarnemend burgemeester van de Limburgse gemeente Gennep, Christianne van der Wal-Zeggelink voorzitter van VVD Nederland en wethouder Herbert Raat met de oorkonde


'Hij is de motor van de succesvolle ledencampagne die enkele jaren geleden is ingezet. Hij steekt er veel tijd en energie in en zijn aanpak is bijzonder succesvol gebleken. Deze oorkonde komt eigenlijk aan hem toe.' Ook premier Mark Rutte feliciteerde Amstelveen/Ouder-Amstel met de behaalde resultaten, evenals VVD-coryfee Willibrord van Beek (thans waarnemend burgemeester in Gennep). Bekijk ook het verhaal op de website van VVD-AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS