Bijgewerkt: 2 mei 2024

VVD-Amstelveen is blij dat de gemeente kan blijven investeren in de stad

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
17-07-2023

Het College B en W van Amstelveen heeft de afgelopen weken met de perspectiefnota 2024 haar plannen en het bijpassende kostenplaatje voor 2024 gepresenteerd aan de raad. De VVD is blij met deze nota, omdat er, ondanks dat ook Amstelveen nogal wat economische tegenwind ondervindt, het college toch kans ziet te blijven investeren in de stad.

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2023)

Jet Smit fractievoorzitter van VVD-Amstelveen

De aanpak van de openbare ruimte van het Stadshart, de aanbesteding voor de bouw van een extra zwembad, meer groen en recreatie, focus op veiligheid, de inzet op kansengelijkheid, een extra investering in onderwijshuisvesting en passende woningen zijn volgens de liberalen noodzakelijk om het hoge voorzieningenniveau in Amstelveen op peil te houden.

Groei van de stad in balans met voorzieningen zijn voor de VVD de basis van een goed functionerende stad. De samenwerking met de coalitiepartners D66, PvdA en GVA, gecombineerd met heel veel input uit de rest van de raad heeft geleid tot een verstandige aanpak van de uitdagingen die Amstelveen het hoofd moet bieden.

Een evenwichtig gemeentelijk huishoudboekje met gezonde gemeentelijke financiën is iets waar de VVD- Amstelveen voor staat, en daarmee is het mogelijk dat we in Amstelveen kunnen blijven investeren en bouwen aan de kwaliteit van de stad.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.