Bijgewerkt: 30 november 2021

VVD-Amstelveen is tevreden met de oplossing bij de Amstelbrug

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen/Ouder-Amstel
06-09-2016

De fractie van VVD-Amstelveen is verheugd, dat er een goede oplossing is gevonden voor de bereikbaarheid van Ouderkerk en de Amstelzijde tijdens de verbouwing van de oude naar de nieuwe brug bij Ouderkerk aan de Amstel. In eerste instantie vond de provincie het te duur om een oplossing te vinden voor de ondernemers en de bewoners, maar na aandringen van de VVD en nadat er 2500 handtekeningen waren verzameld van belanghebbenden uit de omgeving, heeft wethouder Jeroen Brandes (PvdA) van Verkeer en Vervoer zich ingezet om de provincie op andere gedachten te brengen.

Foto Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2016)

Leden van de VVD Amstelveen en Ouder-Amstel vlnr.: Paul Feenstra, Victor Frequin, Hans Bulsing, Barbara de Reijke, ondernemer Jan Semeins van Brasserie Paardenburg, Janneke Leegstra en Inza Gast aan de Amstelzijde in Amstelveen


Er is nu door de Provincie Noord-Holland een oplossing gevonden door de oude brug pas af te breken als de nieuwe is aangelegd, waardoor er altijd een verbinding is gegarandeerd voor autovervoer en voor fietsers. De VVD van Ouderkerk en Amstelveen vonden het niet acceptabel, dat de horeca op de Amstelzijde maandenlang niet per auto bereikbaar zouden zijn en dat er voor de bewoners van Amstelveen en Ouderkerk alleen maar mogelijkheid zou zijn om via de snelweg van A naar B te kunnen komen. Daarom hebben zij de handen ineengeslagen en is er nu een oplossing die tevens binnen het budget van de provincie kan worden gerealiseerd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS