Bijgewerkt: 28 november 2021

VVD-Amstelveen kijkt uit naar de samenwerking met D66 en PvdA

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
24-05-2018

Het is gelukt! De VVD-Amstelveen heeft afgelopen weekend met coalitiepartners D66 en PvdA een akkoord bereikt. Op voortvarende wijze is in hoog tempo een ambitieus akkoord vastgesteld, waar de drie partijen volledig achter staan. Voor de VVD zien we dat er veel aandacht is voor veiligheid, een duidelijke woonvisie, sport en behoud van groen in en rond Amstelveen. Daarnaast willen we samen Amstelveen klaar maken voor de toekomst door investeringen in duurzaamheid, ICT, onderwijs, de ontwikkeling van de Noordelijke Poeloever en het creëren van een rookvrije gemeente.

Foto Amstelveen
(Foto Jome Brinkers - 2018)

Van links naar rechts: Bas Zwart, Tom Coumans, Benjamin Smalhout, Arjan Gerritsen, Rob Ellermeijer, Jet Smit, Remco Snoek, Herbert Raat, Janneke Leegstra, Hans Bulsing, Victor Frequin en Paul Feenstra (niet op de foto: Kees Noomen)


Herbert Raat zal terugkeren als wethouder en 1ste locoburgemeester. Hij krijgt onder andere de portefeuilles Financiën, Kunst en Cultuur, Handhaving, Project A9 en het Project Stadshart. Rob Ellermeijer, sinds 2014 raadslid, wordt de tweede wethouder namens de VVD. Hij krijgt onder andere de portefeuilles Wonen en Volkshuisvesting, Verkeer en Vervoer, Sport en Recreatie. Fractievoorzitter Kees Noomen: 'Wij zijn zeer tevreden met het bereikte coalitieakkoord en trots op onze twee wethouders die voor de VVD in het college van B en W plaats zullen nemen.'

Met het realiseren van het coalitieakkoord met D66 en PvdA en de installatie van onze wethouders, zullen de opengevallen posities in de fractie weer ingevuld worden. Victor Frequin en Remco Snoek, de eerstvolgende mensen op de VVD-kandidatenlijst, gaan weer deel uitmaken van de fractie. Beiden waren in de periode 2014-2018 al raadslid. Verder heeft de VVD-fractie Kees Noomen weer gekozen tot haar fractievoorzitter. Het fractiebestuur bestaat verder uit Janneke Leegstra (vicefractievoorzitter), Bas Zwart (secretaris) en Paul Feenstra (penningmeester).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS