Bijgewerkt: 3 december 2021

VVD- D66- en BBA- onderhandelingen zijn begonnen in Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: Herbert Raat
14-04-2018

raat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Wethouder Herbert Raat (VVD) schrijft erover op zijn weblog


'De inhoudelijke onderhandelingen voor een nieuw politiek-akkoord zijn begonnen. Als VVD zitten we samen met D66 en bbA om de tafel. De coalitie heeft 21 van de 37 zetels in de gemeenteraad. De afgelopen weken heb ik samen met Floortje Gordon de fractievoorzitter van D66 alle partijen gesproken. Wij denken dat we programmatisch het beste met bbA eruit kunnen komen. Alle fractieleden van de partijen worden actief betrokken bij de gesprekken.

Foto Amstelveen
(Bron Herbert Raat - 2018)


Vlnr.: De onderhandelaars Pieter Monkelbaan, Ruud Kootker, Floortje Gordon, Harmen van der Steenhoven, Hans Bulsing, Janneke Leegstra, Rob Ellermeijer, Marga van Herteryck, Frank Berkhout, Herbert Raat, Jacqueline Solleveld, Benjamin Smalhout, Stephanie Schilder, Kees Noomen, Arjan Gerritsen, Peter Bot, Bas Zwart en Paul Feenstra op 14 april 2018


Het is niet de bedoeling om dik en dichtgetimmerd stuk te maken. We beperken ons tot hoofdlijnen en kaders. Zo is er ook alle ruimte voor initiatieven van andere partijen. Toch blijft het altijd lastig. Keuzes moeten gemaakt worden want Amstelveen moet ook financieel op orde blijven. Gelukkig is de sfeer (tot nu toe) heel constructief en goed'.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS