Bijgewerkt: 28 november 2021

VVD Koffiekar op het Praamplein in Aalsmeer

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Aalsmeer
17-01-2017

Op woensdag 25 januari 2017, van 13.00 tot ongeveer 16.00 uur kan iedereen een 'Bakkie komen doen' op het Praamplein bij de Koffiekar die daar door de VVD-Amstelveen wordt neergezet. Uiteraard is de koffie gratis en van uitstekende kwaliteit. Daarnaast de mogelijkheid om Robert van Rijn, kandidaat voor de Tweede Kamer op 15 maart 2017 beter te leren kennen.

Dit initiatief wordt georganiseerd door Robert van Rijn, de regionale VVD-kandidaat voor de komende Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart. Hij zal natuurlijk de hele middag aanwezig zijn om met kiezers in gesprek te gaan. Uiteraard hoef je geen VVD-stemmer te zijn om te mogen genieten van een heerlijk kopje koffie, integendeel, afwijkende meningen hoort hij ook graag.

Foto Amstelveen
(Bron VVD-Aalsmeer - 2017)

Robert van Rijn, fractievoorzitter van VVD-Aalsmeer stelt zich kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017


Robert van Rijn over zijn kandidatuur: “Als regionale VVD-kandidaat voor de komende Tweede Kamerverkiezingen, sta ik hier in een andere rol dan als fractievoorzitter van de Aalsmeerse VVD. Als nummer 54 van de VVD, zal ik de hele Amstelland regio vertegenwoordigen. Dat zijn een heleboel inwoners, die niet alleen uit Aalsmeer, of Kudelstaart komen, maar ook Uithoorn, Ronde Venen, Ouder-Amstel en Amstelveen”.

“Ik zal de komende weken dan ook een schema hebben gericht op locaties en evenementen in deze regio. Van iedereen hoor ik graag wat ik kan bijdragen aan het een stukje beter maken van het leven van elke inwoner van deze regio, VVD-kiezer of niet”. Tot woensdag de 25ste januari dus, de Koffiekar, tegenover de entree van de Albert Heijn. Voor een heerlijk kopje koffie en wie weet, wellicht de kans om een toekomstig Tweede Kamerlid te spreken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS