Bijgewerkt: 28 november 2021

VVD blij met nieuwe transparante aanpak directie Cardanus

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
08-02-2011

Op maandagavond 7 februari 2011 is op initiatief van de tijdelijke directie van de Stichting Cardanus, de Amstelveense  gemeenteraad geïnformeerd over de ontstane situatie bij Cardanus.

Cardanus is in zwaar weer, jarenlang is het niet goed gegaan bij de stichting. Nu is zowel de Raad van toezicht, als de directie opgestapt. Jarenlang heeft de stichting van de gemeente geld gekregen, ook al werden de afgesproken prestaties niet geleverd. Het College van B en W van Amstelveen heeft gekozen voor een zakelijke aanpak, transparantie over de financiële positie van de stichting en eerlijke informatie over de prestaties.

De nieuwe directie heeft aangekondigd, dat ze willen veranderen en heeft met het gesprek van maandagavond daar een prima eerste stap in gemaakt. De nieuwe raad van toezicht moet volgens de VVD-fractie een afspiegeling worden van de bewoners van Amstelveen met deskundige mensen, waar vertrouwen in bestaat.

Voor de VVD blijft voorop staan, dat Cardanus een middel is en geen doel. Dus alleen maar subsidie als er ook prestaties tegenover staan. Het is en blijft belastinggeld en dat moet daar terecht komen, waar we er als Amstelveen wat aan hebben.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS