Bijgewerkt: 7 december 2021

VVD flyert voor de sport

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
06-12-2011

Afgelopen zaterdag 3 december 2011 kwam de VVD-Amstelveen weer in actie. Dit keer voor de sport. Sporten is gezond, regelmatig bewegen helpt mee aan een goede gezondheid. Bovendien nemen de sportverenigingen binnen Amstelveen een bijzondere plek in. Recent onderzoek heeft aangetoond, dat de meeste vrijwilligers binnen de gemeente actief zijn bij sportverenigingen.

’s Ochtends vroeg verzamelden de VVD’ers zich in het clubhuis van schaatsvereniging De Poelster. Daar informeerde Ton Post, de voorzitter van De Poelster hen over de opening van de nieuwe landijsbaan op 17 december. Daarna gingen ze naar voetbalclub Rhoda, waar net de Sint met zijn Pieten iets eerder was. De concurrentie met de Sint werd niet aangegaan. Daarna naar hockeyvereniging Myra en voetbalvereniging De Heemraad.

Flyeractie vvd Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Flyeractie van VVD-Amstelveen bij schaatsvereniging De Poelster


In de stromende regen werden heel wat flyers verspreid en menig discussie gevoerd. Voorts MHC hockey en  rugby club ARC. Daarna Escapade met HIC en RKAVIC, en tot slot de hockeyvelden van Hurley, Pinoke en Amsterdam in het Amsterdamse bos, dat natuurlijk ook van Amstelveen is.

De boodschap kwam goed over bij alle sporters. De VVD staat pal voor de sport. Het streven is een optimaal sportklimaat in onze gemeente. Dat zal ook aan de orde komen op de thema-avond die de gemeenteraad op 8 december 2011 houdt over de sport.

Tekst flyer VVD voor Sport

Sporten is gezond! Regelmatig bewegen helpt mee aan een goede gezondheid. Bovendien vormen sportclubs de plek waar Amstelveners elkaar wekelijks ontmoeten. De VVD in Amstelveen draagt de sporters en sportclubs dan ook een warm hart toe.

Samen met het College B en W werken wij aan een optimaal sportklimaat. Zo hebben wij in de afgelopen periode gezorgd voor een grote investering in de sportvelden bij de Sportlaan en bij Escapade. Hierdoor zijn veel sportverenigingen er met hun accommodatie op vooruit gegaan. Wij streven naar een duidelijker structuur binnen de Amstelveense sport, waarbij de verenigingen weten waar ze aan toe zijn.

Uw mening is voor ons belangrijk bij het Amstelveense sportbeleid. Zo steunde de VVD vorig jaar nog het initiatief van Amstelveners voor een vaste landijsbaan in Amstelveen. Wij dienden een motie in om met een bescheiden gemeentelijke bijdrage deze wens in vervulling te laten gaan.

De landijsbaan is inmiddels gereed. Zo gauw er een vorstperiode wordt verwacht wordt de baan onder water gezet, zodat er een mooie ijsvloer gecreëerd kan worden. Nu maar hopen op een strenge winter...Heeft u ook een goed idee voor het Amstelveense sportklimaat? Laat het ons weten! Via www.vvd-amstelveen.nl , of Victor Frequin 06 51704814.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.