Bijgewerkt: 3 december 2021

VVD-kandidaat Petra Kirch-Voors op plaats 7 bij Provinciale Statenverkiezingen

Nieuws -> Politiek

Bron: Joss Tabak
27-11-2014

Op een drukbezochte Algemene Ledenvergadering van de VVD Provinciecentrale Noord-Holland werd woensdagavond 26 november 2014 de Amstelveense VVD-kandidaat Petra Kirch-Voors gekozen op plaats 7 van de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart 2015.

Foto Amstelveen
(Bron Joss Tabak - 2014)

De Amstelveense VVD-kandidaat Petra Kirch-Voors gekozen op plaats 7 van de kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen van 18 maart 2015


In een volle zaal van Hotel Van der Valk in Haarlem bogen een paar honderd VVD-leden zich over een kandidatenlijst met 50 namen. De kandidaatstellingscommissie had een afgewogen kandidatenlijst aan de vergadering voorgelegd waar beoordeling van Kennis en ervaring, Kwaliteit, Motivatie en Integriteitsbewustzijn de basis vormden.

Petra Kirch-Voors heeft ruime ervaring in het Provinciale bestuur van Noord-Holland, waar zij de afgelopen jaren het woord voerde over onderwerpen, zoals Verkeer, Vervoer en Wonen. Daarvoor was ze jarenlang fractievoorzitter en raadslid van de VVD in de Amstelveense gemeenteraad en maakte zij zich hard voor de Leefbaarheid en Bereikbaarheid van onze stad.

Op 18 maart 2015 is de keuze aan de kiezer. Met Petra Kirch-Voors in het bestuur van de Provinciale Staten heeft de Provincie een gedreven bestuurder en Amstelveen een kandidaat die de gemeentelijke belangen, naast die van de Provincie, heel goed zal behartigen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS