Bijgewerkt: 28 november 2022

VVD wil steuntje in de rug voor woonwagenbewoners

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen
22-08-2011

Eind juli 2011 liet het college B en W van de gemeente Amstelveen weten, dat zij strengere belastingcontroles gaat uitvoeren op de woonwagenlocaties in Amstelveen. Net zoals overal in Amstelveen worden de bewoners voortaan verplicht gesteld om de hondenbelasting en afvalstoffenheffingen te betalen. Ook wordt gekeken, of alle vergunningen in orde zijn. De VVD-fractie is tevreden over deze nieuwe houding van B en W. Zo wordt iedereen in Amstelveen gelijk behandeld.

 Voor de VVD telt iedere Amstelvener mee. Samen zorgen wij ervoor, dat onze gemeente een prettige plek is om te wonen en te werken. Dit betekent ook, dat iedereen aan zijn verplichtingen voldoet. Een eerlijke belastingheffing hoort daar bij. Dit betekent echter ook, dat je een steuntje in de rug krijgt op het moment dat het minder gaat. Op dit punt maakt de VVD zich nog wel zorgen.

 De VVD-fractie wil aan de wethouder sociale zaken dan ook vragen, of zij de bewoners op dit punt een steuntje in de rug wil geven. Naast het geplande heffen van den gemeentelijke belastingen kan het college in overleg met de bewoners het hoge percentage werkloosheid terug helpen dringen. Dit zal het leefgenot en woonplezier in de buurt ten goede komen. Wij zijn zeer verheugd, dat er al op initiatief van de bewoners gesprekken met het college hebben plaatsgevonden.

Marius Rietdijk en Tom Ponjee VVD-Amstelveen raadsledenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.