Bijgewerkt: 3 december 2021

Van GroenLinks krijgt wethouder Levie een gele kaart

Nieuws -> Politiek

Bron: GroenLinks-Amstelveen
31-10-2011

GroenLinks Amstelveen heeft wethouder Levie de gele kaart gegeven over de gang van zaken bij de ontsluitingsweg van de golfbaan. Hans Koot, burgerraadslid; 'Wethouder Levie heeft de omwonenden en de raad buitenspel gezet bij de geheime afspraak met de provincie over de ontsluitingsweg.

Levie Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Wethouder John Levie (BBA)


Pas na vragen van D66 en GroenLinks heeft hij openheid van zaken gegeven. Hij heeft hier echt de verkeerde afslag genomen!' Wethouder Levie erkent, dat hij dit anders had gemoeten in de commissie Ruimte, Wonen en Natuur. “een beetje dom”, vond GroenLinks dit optreden van wethouder Levie.

Het gaat over een politiek gevoelige kwestie, waarop de raad aangesproken wordt. Wethouder Levie had gewoon de raad moeten informeren. Wij zijn door de omwonenden inderdaad aangesproken. D66-er Lex Hendriksen en GroenLinkser Hans Koot drongen aan op transparantie en openheid zowel naar de raadsleden als naar de omwonenden.

GroenLinks heeft samen met de andere partijen daarom ook gepleit om ook andere opties als de ontsluiting via Middenwaard te bekijken. Wethouder Levie gaat dit doen en betrekt de bewoners erbij. Hij zal hiervoor ook met de provincie gaan overleggen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS