Bijgewerkt: 25 mei 2024

Verhuizing het Zonnehuis Amstelveen is goed verlopen

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Zonnehuis Amstelveen
01-07-2011

Maandag 27 en dinsdag 28 juni 2011 zijn de bewoners van het oude Zonnehuis Amstelveen verhuisd naar hun ruime eenpersoonskamers in de prachtige nieuwe gebouwen.

De bewoners hebben op de verhuisdagen overdag aan een activiteiten programma deelgenomen. Op maandagmiddag arriveerde er als verrassing een ijscoman met traditionele ijsjeskar. Zo kon men met het mooie weer genieten van een aangename verkoeling. Nadat het personeel en de verhuizers de verblijven hadden ingericht en op orde hadden gebracht, zijn de bewoners naar hun nieuwe kamers gegaan.

zonnehuis Amstelveen
(Foto ZHGA - 2011)

Het verpleeghuis Zonnehuis Amstelveen


Het nieuwe Zonnehuis Amstelveen bestaat uit twee gebouwen die zijn verbonden door een grote binnentuin. Het ene gebouw is gericht op revalidatie en dagbehandeling. In het andere gebouw verblijven cliënten die langdurig zorg nodig hebben. Er is een gezellig restaurant waar bewoners, familie en bezoekers met elkaar de maaltijd kunnen gebruiken.

Het Zonnehuis Amstelveen is onderdeel van de Zonnehuisgroep Amstelland; de organisatie die alle vormen van ouderenzorg biedt, van thuiszorg tot intensieve verpleeghuiszorg, met acht vestigingen in Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Duivendrecht en Amsterdam. Meer informatie over werken en wonen in het nieuwe Zonnehuis Amstelveen vindt u op de website: www.zhga.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.