Bijgewerkt: 7 december 2021

Verkiezingsspecial door ProDemos in bibliotheek Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: Bibliotheek Amstelland
25-02-2017

Heb jij iets beters te doen dan je met politiek bezig te houden? Vast wel, maar zou politiek ook leuk kunnen worden, of op z'n minst interessant? Bijvoorbeeld als je er iets meer van wist of de spelregels beter kende? Laat je in de stemming brengen door de mensen van ProDemos. Zij komen speciaal voor alle stemmers die nog niet zo veel weten over politiek, maar er wel meer van willen weten en liefst nou eens op een leuke manier.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Verkiezingsbord voor het Cobra Museum op 16 februari 2017 met de flyers van: VVD, PvdA, PVV, SP, CDA, D66, ChristenUnie, GroenLinks, SGP, Partij voor de Dieren, 50Plus, OndernemersPartij, Voor Nederland, Beweging Denk, Nieuwe Wegen, Forum voor Democratie, De Burger Beweging, Vrijzinnige Partij, GeenPeil, Piratenpartij, Art1Kel, Niet-Stemmers, Lokaal in de Kamer


Zij leggen op aanstekelijke wijze uit over de regels van het politieke spel, verklappen de ins-en-outs van de democratie, hoe je daar invloed op uitoefent en hoe wij daar wel bij kunnen varen. Ook informeren zij op een luchtige manier over actuele, politieke onderwerpen en maken inzichtelijk, hoe je daar een rol in kan spelen. Je hoeft echt niet drie keer afgestudeerd te zijn om betrokken te zijn bij onze democratische rechtsstaat. Kom naar deze afwisselende en interactieve avond met quiz, filmpjes en discussie. Grote kans, dat je goed gestemd naar huis zult gaan. Verkiezingsspecial: ProDemos schuift aan! Woensdag 8 maart 2017, tijd 19.30-21.30 in bibliotheek Amstelveen Stadsplein. Toegang is gratis - wel vooraf reserveren via www.debibliotheekamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.