Bijgewerkt: 20 april 2024

Verkoop en tentoonstelling bij keramiekatelier van Tries Smilde

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Tries Smilde
13-03-2023

Opnieuw gaan de deuren open in het Keramiekatelier van Tries Smilde in Aalsmeer. Al bijna 5 jaar woont en werkt Tries Smilde in Aalsmeer en organiseert voor de tweede keer een verkoop-exposite in eigen atelier. Ditmaal met twee gasten.

Foto Amstelveen
(Foto T. Smilde - 2023)

Een aardewerk schaal van Tries Smilde

Marjan Lahnstein is er met werk op papier. Marjan werkt met gemengde technieken op doek en op papier. Het zijn abstracte verbeeldingen van bestaande voorwerpen, personen en situaties die ze op een vrije manier, genuanceerd, in kleur of zwart/wit tot een mooi geheel brengt.

Jesse Stronk is een getalenteerde jonge man die in korte tijd het vak heeft leren beheersen en enthousiast onderzoekt wat zijn stijl is en worden gaat.

Tries Smilde draait al vele jaren en ontdekt elke keer weer hoe met elastische porselein de vrijheid en de plasticiteit vorm te geven. Het aardewerk is kleurrijk en vrolijk, voor gebruik en om naar te kijken. U bent van harte welkom van 11 tot 17 uur. Op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023. Adres: Emmastraat 5 1432 EW Aalsmeer (via de poort).



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.