Bijgewerkt: 7 december 2021

Volgens CDA zijn de Europese verkiezingen belangrijk voor Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: CDA-Amstelveen
20-05-2014

Op 22 mei 2014 zijn de verkiezingen voor het Europees Parlement. Het CDA vindt deze verkiezingen belangrijk voor Amstelveen. De grote in Amstelveen gevestigde bedrijven hebben profijt van Europa, maar het CDA pleit ook voor een sterkere positie van het MKB. Dat staat midden in de samenleving en zorgt voor werkgelegenheid.

Foto Amstelveen
(Foto Foto Martin Kraft via Wikipedia - 2014)

Esther de Lange (1975) is sinds 2007 is zij Europarlementariër namens het CDA


Het MKB moet een sterkere positie krijgen in Europa. Europees CDA lijsttrekker Esther de Lange: “de grote bedrijven hebben hun belangen wel gewaarborgd in Brussel. Het is de hoogste tijd om het MKB een permanent sterkere positie te geven.” Dat moet bijvoorbeeld gebeuren door te zorgen, dat middelgrote en kleine bedrijven geen last hebben van regelgeving die bedacht is voor de grote, internationale bedrijven. De administratieve regeldruk moet zoveel mogelijk beperkt blijven”

De oproep van De Lange past in een CDA-lijn: Het MKB is belangrijk. Het staat midden in de samenleving en zorgt voor werkgelegenheid. Eerder pleitte Sybrand Buma voor verlaging van de lasten voor het MKB en betere toegang tot financiering. In Amstelveen zet het CDA zich in voor een goed ondernemersklimaat. Onder andere door onnodige regels te schrappen, financieringsmogelijkheden voor ondernemers te stimuleren en door starters te helpen met lagere OZB en goedkope huisvesting.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.