Bijgewerkt: 25 mei 2024

Voorlichting over de zon en huidkanker in Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
16-06-2011

Ziekenhuis Amstelland organiseert op donderdag 7 juli 2011 de voorlichtingsbijeenkomst ‘De Schaduwkanten van de zon: fabels en feiten over huidkanker en de zon’. Dermatoloog (huidarts) Marc Nahuys geeft een presentatie over dit onderwerp. Geïnteresseerden kunnen deze bijeenkomst gratis bijwonen.

Tijdens de bijeenkomst houdt dermatoloog (huidarts) Marc Nahuys een presentatie over de invloed van de zon op de huid en wat het belang is van het beschermen van de huid tegen de zon. Ook komt aan bod hoe we onszelf het beste kunnen beschermen tegen de zon om het risico op huidkanker te verkleinen.

De verschillende vormen van huidkanker worden toegelicht, waarbij ook aandacht wordt besteed aan het herkennen ervan. Ten slotte worden ook de mogelijke behandelmethoden van huidkanker besproken. De bijeenkomst start op donderdag 7 juli 2011 om 19.30 uur in de Ontmoetingsruimte van Ziekenhuis Amstelland. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Toegang is gratis.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.ziekenhuisamstelland.nl. Mensen die geen toegang hebben tot internet, kunnen zich ook telefonisch aanmelden via de afdeling Communicatie & Voorlichting van Ziekenhuis Amstelland, telefoonnummer 020 – 755 6313.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.