Bijgewerkt: 25 juni 2024

Voorlichting over diabetes complicaties in Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
29-04-2014

Op dinsdag 6 mei 2014 kunnen diabetespatiënten gebruik maken van de unieke mogelijkheid om vragen te stellen aan maar liefst drie specialisten over complicaties bij hun ziekte. Er worden die avond in Ziekenhuis Amstelland inleidingen gegeven over vasculaire aandoeningen, oogcomplicaties en neuropathie.

Foto Amstelveen
(Bron Wikipedia - 2012)

De blauwe cirkel is het wereldwijde symbool voor diabetes, geïntroduceerd door de International Diabetes Federation met als doel, van diabetes een gemeenschappelijke identiteit geven, het ondersteunen van de bestaande inspanningen om het bewustzijn van diabetes te vergroten en de diabetes epidemie stevig in de publieke belangstelling te plaatsen


De bijeenkomst wordt georganiseerd door de Diabetesvereniging Nederland (DVN) in samenwerking met Ziekenhuis Amstelland. Diabetespatiënten en hun naasten zijn uitgenodigd om te luisteren naar de lezingen en krijgen daarnaast de gelegenheid om vragen te stellen aan de specialisten dr. C. Rustemeijer (internist), E.J. van de Geijn en A.A. Eijpe (oogartsen) en dr. F.J. Bertelsmann (neuroloog).

De bijeenkomst start om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur). Toegang is gratis. Aanmelden via dhr. Jan Bol, tel. 0297 – 367 123; e-mail: janbol.cz@kpnplanet.nl of DICA, tel. 020 – 683 33 97; e-mail: post@dvn-amsterdam.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.