Bijgewerkt: 25 juli 2024

Voorlichtingsbijeenkomst dermatologie in het Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
14-11-2012

Maak kennis met dermatologen in Ziekenhuis Amstelland

Op donderdag 29 november 2012 geven de drie dermatologen van Ziekenhuis Amstelland een voorlichting over uiteenlopende dermatologische onderwerpen. Ook stelt de vernieuwde vakgroep dermatologie zich voor en is er de mogelijkheid vragen te stellen.

Sinds 1 oktober 2012 is dermatoloog mw. W. G. (Willeke) Kamphof in Ziekenhuis Amstelland werkzaam. Samen met W. F. M. (Wouter) Goldschmidt en mw. B. R. (Bramiene) Boersma stelt zij zich voor.

Ziekenhuis Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Het Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen


De dermatologen geven op deze avond ook een presentatie. Er wordt verteld over het basaalcelcarcinoom (huidkanker), actinische keratosen (beschadiging van de huid onder invloed van de zon) en de mogelijke behandelingen in de AmstelClinic (niet-verzekerde, aanvullende, dermatologische zorg). Daarbij is het natuurlijk mogelijk om vragen te stellen.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via de website van Ziekenhuis Amstelland, www.ziekenhuisamstelland.nl. De bijeenkomst start om 19.30 uur, de zaal is open om 19.00 uur. Toegang is gratis.

Dermatologie?

Dermatologie is het medisch specialisme dat zich bezighoudt met aandoeningen van de huid, de nagels en het haar, samen 'huidziekten' genoemd. Een arts die dermatologie als specialisatie heeft, wordt 'huidarts' of 'dermatoloog' genoemd.

Het een unieke specialiteit met zowel medische en chirurgische aspecten. Een dermatoloog zorgt voor ziekten, in de ruimste zin van het woord en helpt sommige cosmetische problemen van de huid verbeteren, de hoofdhuid, haar en nagels.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.