Bijgewerkt: 5 december 2022

Wethouder John Levie legt verantwoording af

Nieuws -> Politiek

Bron: BBA
27-02-2014

Wethouder John Levie (Burgerbelangen Amstelveen) vertelt op zijn weblog www.johnlevie.nl over een aantal belangrijke onderwerpen van zijn beleid in de afgelopen vier jaar. Als enige wethouder in Amstelveen legt Levie hiermee een soort verantwoording af voor zijn beleid.

levie Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Maar het was niet altijd kommer en kwel voor wethouder Levie, hier op de foto wordt hij door de Zusjes Magenta 'ontvoerd' tijdens de opening van het cultureel seizoen op 17 september 2011 in Amstelveen


In een serie artikelen schrijft hij over de zaken die hij in deze collegeperiode heeft gerealiseerd, maar hij schrijft ook openhartig over de dingen die niet volgens plan zijn verlopen. John Levie begint zijn serie met het moeilijkste dossier, het parkeerbeleid. Een hoofdpijndossier noemt hij dat. Zijn tweede onderwerp is de afvalscheiding, waarmee veel geld kan worden bespaard. In de komende weken behandelt hij meer onderwerpen uit zijn portefeuille.

John Levie ambieert geen tweede termijn als wethouder en zal ook niet in de gemeenteraad terugkeren. In een eerder artikel op www.johnlevie.nl  legt hij uit, waarom hij niet terugkeert. Wel fungeert John Levie op de BBA-kandidatenlijst als lijstduwer.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.